Nyheter

Välkommen till oss på Söderkliniken!

NU FINNS NORRBY MUSKELVÅRD PÅ SÖDERKLINIKEN


Jag heter Rose-Marie Norrby och har sedan många år jobbat heltid som massageterapeut, dels ute på företag dels med privata klienter. Härigenom har jag skaffat mig en bred erfarenhet av varierande smärtproblematik.


Jag jobbar med klassisk massage alltifrån från avslappning, förebyggande till att vara djupbehandlande, triggerpunkter och koppningsmassage.


När du kommer till mig pratar vi igenom dina eventuella problem, och vilken behandling som är lämpligast för dig. Jag månar om varje kund och blandar de olika teknikerna i min repertoar för bästa resultat för dig.


Om det är aktuellt så går vi igenom vad du kan göra själv i form av träning och stretchning.

 

HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP!


FR O M APRIL 2020

kan du också boka behandlingar i MT - Mindful Tapping. Med tapping på akupunkturpunkterna och fokusering på känslorna kring stress, ångest, oro, ett trauma, en fobi eller en begränsad föreställning regleras nervsystemet till att lugna sig och man kommer in i kärnan av problemet och minneskapseln transformeras.

Du lär dig tekniken och kan sedan använda den när och var som helst.

Vi behöver inte träffas fysiskt - det går alldeles utmärkt att genomföra behandlingen via telefon eller Skype eller liknande forum. 


I egenskap av akupunktör i AcuNovatekniken - en modern och mycket effektiv smärtlindringsmetod som ger ca 85 % av alla smärtpatienter bra lindring - kan jag nu också behandla ögonsjukdomar såsom gula fläcken (AMD), starr och rinnande ögon - för att bara nämna några.

Med den här metoden stoppas synförsämringen i de flesta fall, samt kan synen också bli bättre.

 

Läs mer på min hemsida www.norrbymuskelvard.seVarmt välkommen


Rose-Marie Norrby

Cert massör / Dipl massageterapeut

Akupunktör

 

Tel 0701-52 65 77